top of page

Om oss

Företaget drivs av Kari Koivusalo VD och företagsägare, Pernilla Peters ekonomi och administration, Jussi Peltomäki arbetsledare och ytterligare 11 stycken duktiga och certifierade fibertekniker, installatörer, mättekniker och montörer. Vi finns i trevliga lokaler på Gränsta 208 i Knutby. Kom gärna förbi och hälsa på eller ring oss så diskuterar vi ditt behov.

Vi har under åren upparbetat ett gott samarbete med de ledande aktörerna inom bredband och fiber och kan erbjuda dig ett prisvärt och väl utfört kvalitetsarbete med helhetssyn. Att genomföra bra bredbandslösningar för bostadsrättsföreningar, samfällighetsföreningar, ekonomiska föreningar och villaområden är vår specialitet, men vi diskuterar gärna alla typer av uppdrag stort som smått.

KTEC AB är av Dagens Industri utsedd till ett Gasellföretag 2016. Vi är glada över utmärkelsen som är framtagen för att hedra och visa fram snabbväxande företag som ökar tillväxten i Sverige och som anställer ny personal. Dagens Industri motiverar utmärkelsen med att Sverige behöver tillväxt, och de utnämnda företagen skapar goda exempel och är bra förebilder för andra.

KTEC innehar certifikat från AMP Netconnect-systems, numera Commscope , Melbye och ECS och det är deras produkter vi använder. Certifieringen innebär upp till 25-års systemgaranti på installerade nätverk.

Välkommen att kontakta oss! Ring gärna och berätta om dina behov och önskemål så pratas vi vid.

bottom of page